Khamis, 9 Februari 2012

my mom birthday (28-01-2012)

my mom brthday bru ni aku & family bt bbq celebrate kat rumah, ni tgh bt preparation bru nk hidupkan api.

ni bhn2 untuk bbq ade ayam, daging lembu, kambing, ikan kembung, ikan merah, sotong, udang & sosej. bhn perap aku yg bt.

tu my mom tgh hidupkan api, die aje yg pandai hidupkan api gune dapur arang.

ni kte org dah nk start membakar, sorrylh gambar kte org x blh ambik sbb semue tak bertudung, maklumlah kat rumah, mlm plak tu.....dieorg marah siarkan gambar dieorg...

 ni plak makanan smpingan my mom masak nsi goreng cina, ade roti bun & roti sosej, sambal pedas & air asam yg ni aku bt mmang speciality aku, aku mmng terrer bt 2 bnde ni, dieorg ckp lh bukan aku. tpi yg pasti mmng habis.

ni my mom brthday cake... best sgt2... pandan layer...

yang ni aku confuse brthday sape sebenarnyerrr... my niece x sabar2 nk potong kek tu. last2 kteorg bg je die potong.....

potongggggg... jom kte nyanyi happy birthday to you.. happy brthday to ..............emmmmmmm, tak tau sebenarnyerrr brthday sape ni... heheeheeeeeeeee

my niece maluuuuu..... kesian die malu bila kteorg ckp macam tu....jahat betullah die punyerrr mak2 sedara... heheheeeeeeeeee

haaa ni aku tgh bakar ikan & ayam, ni dah smpai turn aku untk m'bakar. kteorg gilir2. kteorg gune 2 tempat untk m'bakar cepat ckit..lapar....kat blkg tu my mom tgh bakar ikan merah...

ni plak present yang kteorg bg kat mak sempena brthday die.. yang warna pink ade love tu my father bg kt my mom.....yg bungkusan kat bawah tu aku bg. mesin jahit tu kteorg share....

ni kat bilik aku, bru aje selesai bungkus hadiah, hadiah ni aku bungkus sendiri, ayah suruh aku bungkus yang die punyer sekali.....

2 ulasan:

::YUSLINA berkata...

hepi nyer dia.....suka3...

surijunior berkata...

Teringat pula kat mak. huhu

Tapi mana gambar maknya dalam ni? hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...